Maak Cannes deze zomer uw culinaire bestemming en combineer uw vakantie met gezellige kooklessen of een heerlijke culinaire picnic op Isle Sainte Marguerite. Vanuit Cannes slechts 15 minuten met de boot.

De picnic mand is gevuld met diverse lekkernijen zoals vers gebakken quiche uit de keuken van La Serviette Blanche, salade, Franse kaas, wijn en natuurlijk ook verse knapperige baguette.Tijdens de picnic heeft u gelegenheid om te wandelen op de aangegeven wandelroutes, zwemmen of een bezoek brengen aan het museum wat voorheen een gevangenis was met een rijke geschiedenis. Entree voor het museum niet inbegrepen in de prijs.

De kooklessen worden gegeven in een stijlvol appartement in hartje Cannes, op loopafstand van het station, het strand, La Croisette en de beroemde Rue d'Antibes.

Wilt u s'avonds de drukte van de restaurants ontspringen, dan hebben wij een leuke oplossing voor u. Bij La Serviette Blanche kunt u genieten van een volledig 4-gangen menu, inclusief 2 glazen wijn, voor een vaste prijs van 39,- euro p.p.

U dineert in een stijlvolle Provencaals ingerichte eetkamer in een prive appartment in hartje Cannes.

Bij aankomst wordt u verwelkomt met een heerlijke typisch Provencaals aperitif. Onze gerechten worden uitsluitend met dag verse ingredienten klaargemaakt van de beste kwaliteit. Het menu wordt dagelijks veranderd. Mediterraanse en Provencaalse keuken is onze specialiteit.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/Cannescooking

www.vacaza.nl (onder de rubriek culinary)

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij La Serviette Blanche waar gastvrijheid voorop staat.

Email: chefaservice@yahoo.com

Telefoon: +33623928025

Uitsluitend met reservering

De website: www.laservietteblanche.com (wordt momenteel aangepast)